Thirsk Garden Centre

Thirsk Garden Centre, Helen and Joe Joyce

Waarom bent u van huidige provider veranderd?

We worstelden al een tijdje met onze winkelautomatisering leverancier, wisten niet precies waarvoor we betaalden en moesten zowel per gebruiker als per werkstation licentiekosten betalen. Toen we ons loyaliteitsprogramma wilden uitbreiden, kwamen we andere problemen tegen en we vonden dat het tijd was voor een goede upgrade. We dachten ook aan online verkopen via onze website en toen we de voordelen van de NedFox Cloud oplossing hoorden, werd het een ‘no-brainer’.

Waarom NedFox?

Zoals ik al zei, de mogelijkheid om ons loyaliteitsprogramma en onze webshop volledig te integreren, en voor niet meer kosten dan we onze oude leverancier betaalden, maakte dit een gemakkelijke beslissing. Ook het feit dat we zouden werken met mensen uit het vak dat we kenden en vertrouwden, was een belangrijke factor.

Wat nu?

We hebben nog wat werk aan onze webshop en zijn ook van mening dat de nieuwe Personal Marketing-service van Garden Connect veel te bieden heeft en ons in staat stelt de kosten van onze loyaliteitsprogramma-beloningen te verlagen.

Nog opmerkingen?

Het was even wennen aan het nieuwe systeem, maar toen we het eenmaal onder de knie hadden, hebben we nooit meer achterom gekeken. NedFox is een geweldig bedrijf en we zouden ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn oude systeem wil upgraden.