HOSTING

Gebruikt u een oude of verouderde winkelautomatisering oplossing met een server op locatie? Is de server oud en aan vervanging toe? Is het langzamer geworden, waardoor taken ook langer duren dan voorheen? Weerhoudt de financiële investering in een nieuwe server u ervan om een ​​nieuwe te kopen?

Iets wat u wellicht hoort van bedrijven die hun winkelautomatisering op een eigen server draaien: “Mijn server is gecrasht!”. Of in extreme omstandigheden: “Mijn server is uitgevallen en de laatste back-up van mijn gegevens was van 6 maanden geleden…”.

Met RetailVista zorgen wij voor uw gegevens in de cloud. Het staat nog steeds op een server, sterker nog, op meerdere servers om de snelheid en stabiliteit te verhogen, op de snelste internetlijn ter wereld in Amsterdam; er wordt regelmatig een back-up van gemaakt en Windows updates worden regelmatig geïnstalleerd. Daarnaast wordt alle data gespiegeld naar een tweede hosting locatie waarop teruggevallen kan worden als op de hoofd locatie een storing zou zijn. Dit voorkomt alle problemen die u kan krijgen als u werkt met een eigen server.

Een ander voordeel is dat de hostingkosten fors lager zijn dan de kosten voor het aanschaffen en onderhouden van een eigen server op locatie.

cloudhosting-epos

De voordelen van RetailVista hosting:

Zeer veilig  Snel   Stabiel  Backups  Updates 

 

Laat onze gecertificeerde IT experts hun magie doen op de hardware, servers en IT infrastructuur.
U kunt uw tijd toch beter besteden.

Hosting

RetailVista wordt gehost op 2 verschillende serverlocaties. Als de ene locatie een storing heeft, uitvalt of door een andere ramp wordt getroffen, dan neemt een andere locatie het automatisch over. Back-ups van uw gegevens worden elke nacht gemaakt en een half jaar veilig bewaard!

Wij gebruiken alleen de snelste en meest betrouwbare servers die in de handel verkrijgbaar zijn voor uw belangrijke gegevens en 24-7 monitoring op alle hardware, systemen en services wordt gedaan door NedFox.

Omdat onze kassa’s hybride zijn, zullen de kassa’s altijd werken –zie hiervoor de Kassa-sectie-, zelfs als er geen internetverbinding is met de cloud-servers. Zodra de verbinding weer online is zullen de kassa’s de server bijwerken met alle taken die het offline heeft uitgevoerd.

Hoe RetailVista het u makkelijker maakt. 

De detailhandel is enorm competitief. Wij zorgen er voor dat u twee stappen voor blijft op uw concurrentie.


“Ik beveel RetailVista ten zeerste aan als een winkelautomatisering oplossing!”


“Makkelijk om te leren en mee te werken. Experts helpen met de implementatie.”


“De software maakte indruk op mij en het voelde goed.”


“Nu het systeem operationeel is zijn we zo blij dat we voor RetailVista hebben gekozen.”

Meer weten? Neem contact met ons op

Het lezen van deze informatie geeft u een indruk van RetailVista en wat het u aan voordeel op kan leveren. Middels een korte remote demo kunt u beter bepalen of
RetailVista de beste oplossing voor uw organisatie is.

Vertel ons wat u wilt verbeteren en wij laten u zien hoe u dat kunt bereiken door RetailVista te gebruiken.

RetailVista wordt door meer dan 400 retailers gebruikt om zorgeloos hun winkels en webshops te exploiteren.

Bekijk alle functionaleit

RetailVista biedt vele mogelijhkheden. Bekijk hier de andere functionaliteit.

Vraag het onze gebruikers

Wie beter dan onze gebruikers kunnen u vertellen wat RetailVista voor u kan betekenen.

Demo Video

Bekijk onze korte (7 minuten) demo video (Engelstalig). We leiden u door enkele basisfuncties.