Onze Vertrouwde Partners

Green Solutions

Green Solutions helpt u om via innovatieve online marketingoplossingen meer klanten naar uw tuincentrum en website te trekken. Momenteel maken meer dan 300 tuincentra en bedrijven in de tuinbranche succesvol gebruik van de diensten van Green Solutions. Meer dan 130 tuincentra hebben een totale integratie tussen NedFox en Green Solutions en zijn zo een volwaardige omni-channel retailer.

De unieke services van Green Solutions zijn onder meer:

  • Websites met content zoals tuintips en nieuws
  • Webshops
  • Ticketing en boeking van evenementen
  • E-mail marketing
  • Social media
  • Loyaliteitsmarketing inclusief apps

Meer weten? Kijk op www.green-solutions.com of bel voor een afspraak (+31) (0)20 700 8250.

Merlin Security Services BV

Merlin houdt zich sinds 1996 bezig met het distribueren en onderhouden van allerhande geldverwerkende apparatuur zoals valsgeld detectoren, bankbiljetten en munten tellers, gesloten kassa systemen, wisselautomaten etc..

Met de gesloten kassa systemen Cashguard en CM-18 is vanuit RetailVista kassa een integratie gemaakt waardoor de contante geldstroom snel en foutloos afgehandeld wordt.

Voor meer informatie over Merlin: Merlin Security Services of bel +31 (0)346 26 54 24

Voor meer informatie over gesloten kassa systemen: Gesloten kassa systemen

CCV

CCV is de expert in betaaloplossingen. Met meer dan 60 jaar ervaring in betaaloplossingen, meer dan 137.000 MKB klanten en actief in 15 landen in Europa is CCV een partner waar je op kan vertrouwen.

De integratie van RetailVista kassa met de P400 en Vx820 pinterminals maakt dat het betaalproces uiterst efficient, snel en foutloos verloopt.

Sato labeling solutions

SATO is een wereldwijde leverancier van onder andere etiketteer oplossingen. Naast het leveren van de labelprinters, van bureaumodel via bulk labelprinters tot mobiele labelprinters. Daarnaast levert SATO labelmateriaal in diverse materiaalsoorten en kwaliteit. Denk hierbij aan schapkaarten, stickers, stekers, sleuflabels en halters.

Voor meer informatie over SATO SATO labeling

Pricer ESL (Elektronische Schap Labels)

De Elektronische Schap Labels van Pricer helpen u tijd te besparen met automatische prijsupdates en verbeteren de ervaring van uw klanten met nauwkeurige, betrouwbare prijzen.

Wij werken samen met In2Value, een implementatiepartner van Pricer ESL.

Voor meer informatie over Pricer: Pricer ESL

Voor meer informatie over In2Value: In2Value – Pricer ESL of bel +31 (0)30 609 4111

Over RetailVista™

RetailVista, ontwikkeld door NedFox, is de toonaangevende retail ERP oplossing voor organisaties en winkel in de non-food, non-fashion retail. We hebben met succes meer dan 400 winkels met meer dan 2000 kassa’s in heel Europa geautomatiseerd.

We begrijpen dat winkelautomatisering systemen voor uw bedrijf moeten werken, zodat u efficiënter kunt worden in alle aspecten van het runnen van uw winkel. Iedereen gebruikt zijn syseem anders, omdat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Wij herkennen dit volledig en geven u de mogelijkheid om naar wens modules toe te voegen. Wat betekent dat u niet betaalt voor wat u niet gebruikt!

Epos system