Goldcliff Garden Centre

Weer een succesvolle conversie door NedFox

Goldcliff Garden Centre

Goldcliff Garden Centre is de nieuwste succesvolle winkelautomatiering conversie. Goldcliff Garden Centre is een familiebedrijf met Matthew Hicks, vrouw Liz en dochter Charlotte die allemaal fulltime in het bedrijf werken, samen met andere personeelsleden.

We ontmoetten Matthew op de GLEE-beurs in 2019. Hij beschreef ons verschillende redenen waarom hij op zoek was naar een nieuwe winkelautomatisering oplossing; hij wilde een moderne, op de cloud gebaseerde en geavanceerde oplossing die voor hem zou werken. Een oplossing die altijd en overal beschikbaar is op elk apparaat met een webbrowser. Hij wilde een betere manier om zijn klanten te belonen. En hij wilde zich geen zorgen maken over back-ups of gegevensbescherming. Wij konden hem en zijn bedrijf met dit alles en meer helpen.

Matthew Hicks

We hebben in februari 2020 2 kassa’s geïnstalleerd, samen met een geïntegreerde pin oplossing. Het NedFox-team die de implementatie uitvoerde, Martin en Dave, hebben 2 dagen met Matthew en zijn familie en personeel doorgebracht met het trainen en installeren van de kassa’s.

Binnen 3 uur na aankomst startte Goldcliff Garden Centre na een korte trainingssessie op onze nieuw geïnstalleerde kassa’s.

Ook zullen loyaliteitsklanten nu een eenmalige omschakeling (kost 30 seconden) bij de kassa’s doorlopen. Ze krijgen een nieuwe klantenkaart met streepjescode, prachtig ontworpen door illustrator Charlotte. Alle loyaliteitspuntensaldi van het vorige automatiseringssysteem werden behouden als onderdeel van de conversie.

Matthew en zijn bedrijf hebben nu het voordeel van ons moderne en flexibele loyaliteitsprogramma, HTA-cadeaukaart integratie, RetailVista cloud-backoffice (die toegankelijk is vanuit huis of op beurzen) en RetailVista Mobile (onze ongeëvenaarde app beschikbaar op iOS en Android).

Lees daarom verder om te zien waarom Matthew ervoor koos om NedFox’ RetailVista te vertrouwen om zijn bedrijf te ondersteunen bij deze succesvolle conversie.

“Goldcliff Garden Centre is een traditioneel tuincentrum dat is gebaseerd op planten en tuinieren. We hebben ons kassasysteem al enkele jaren en dat heeft geleid tot een winststijging die de investering ruimschoots overtrof.

Ik was me ervan bewust dat ons kassasysteem moest worden geupdate omdat de computers niet langer door Microsoft werden ondersteund. Ik zag NedFox bij GLEE en vond het duidelijke gebruikers scherm en het feit dat alle gegevens in de Cloud worden opgeslagen, prettig.

We hebben de gegevens van ons oude kassa-systeem overgenomen en de ontwikkelaars van NedFox hebben deze omgezet voor gebruik met het nieuwe RetailVista-systeem. De installatie vond plaats op locatie gedurende 2 dagen, de tweede dag was gericht op training.”

“Het enige nadeel is dat ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en dat ik door mijn ‘bepaalde leeftijd’ moeite heb met het leren van nieuwe dingen. Ik zal deze week bijscholing krijgen en ZAL specialist worden in het werken met het systeem. Bovendien kunnen met behulp van de Excel-tool duizenden artikelen met bijbehorende artikelinformatie in enkele minuten worden geïmporteerd of gewijzigd met behulp van door de leverancier verstrekte spreadsheets”

Matthew Hicks
Eigenaar
Goldcliff Garden Centre
Lewes