Eenvoudig, krachtig en slim

Superefficiënte kassa’s om uw verkoop te versnellen, pin te integreren, klantenloyaliteit te bieden en meer. De beste manier om vandaag nog te verkopen! Neem contact met ons op of lees verder!

Breng uw onderneming naar het volgende niveau! Retailautomatisering met de kracht van:

eposnew

Kassa 

Wij gebruiken een hybride combinatie van zowel cloudgebaseerde als lokaal geïnstalleerde kassa’s. Praktisch betekent dit: geen downtime, ooit. Zolang er een internetverbinding is, verwerken de kassa’s alle transacties in real-time, wat u de meest actuele verkoopstatistieken geeft. Mocht er zich een storing voordoen in de verbinding, dan slaat RetailVista de gegevens lokaal op op de schijf van de kassa-pc. Zodra de internetverbinding weer beschikbaar is, worden de transacties automatisch verzonden en verwerkt. RetailVista is zo ontwikkeld dat de kassa’s altijd blijven werken.


Voor ons is uitvaltijd geen optie!

Hoe RetailVista ondernemen makkelijker maakt. 

De detailhandel is erg competitief. Wij zorgen dat u uw concurrentie twee stappen voor blijft.

Loyaliteit

Klanten kunnen sparen op aankopen gedaan in de winkel en via de webshop. En het spaarsaldo kan ook weer ingewisseld worden voor korting op aankopen gedaan in de winkel en webshop.
U kunt meerdere loyalteits groepen aanmaken met specifieke  kortingsafspraken of promoties voor bijvoorbeeld zakelijke klanten, particuliere klanten, medewerkers etc.

Zo kunt u ook marketingacties, mailings en nieuwsbrieven naar uw klanten sturen op basis van eerdere aankopen of juist naar klanten die al een tijdje geen aankopen bij u hebben gedaan.
U kunt ook plastic besparen door gebruik te maken van de digitale klantenkaart die vanaf de smartphone van de klant gescand kan worden.

Promoties

Bespaar tijd door uw promoties centraal te beheren in het backoffice dashboard van RetailVista.

Of u nu 1 winkel of meerdere winkels heeft, de promotiegegevens hoeft u maar één keer in te vullen. Hierna zijn deze actief in alle kassa’s van alle winkels. Uiteraard is het ook mogelijk om winkelspecifieke promoties aan te maken. Ook geagendeerde/toekomstige promoties worden al in de kassa opgeslagen zodat bij netwerk/internet uitval de kassa gewoon met de dan geldende promoties werkt.


“Ik raad RetailVista ten zeerste aan als winkelautomatisering oplossing!”


“Makkelijk om te leren en mee te werken. Experts helpen tijdens en na de implementatie.”


“De oplossing maakte indruk op mij en het voelde goed.”


“Nu het systeem operationeel is zijn wij zo blij dat wij voor RetailVista gekozen hebben”

Cadeaukaarten (winkelspecifiek/overkoepelend)

Cadeaukaarten… een mooie optie voor uw klanten en voor u.
U kunt met een eigen cadeaukaart werken voor uw winkel of winkels. Als u wilt aanhaken bij landelijk te gebruiken cadeaukaarten hebben wij interfaces met de cadeaukaart oplossingen die lopen via Intersolve, TCS en Givex.

In plaats van contant geld teruggeven in geval van retouren kunt u er ook voor kiezen om een cadeaukaart voucher aan de klant te geven.

Horeca

Horeca-deel

Een restaurant, koffiehoek of café deel in de winkel heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Wij hebben er voor gezorgd dat er een horeca-module is waardoor u slechts één oplossing nodig heeft om uw hele bedrijf te runnen. 

Onze Horeca functionaliteit biedt een counter-/kantine-stijl, of bediening aan tafel met de optie om tussentijds bestellingen toe te voegen en er aan het eind voor te betalen. Wanneer kassapersoneel en bediening een bestelling voor eten en drinken van een klant invoeren, kan een speciale hittebestendige printer in de keuken een bon printen met het tafelnummer, de maaltijdbestellingen van de klant en eventuele extra dieetnotities die de kok moet bereiden. Bovendien kan uw dranken- en dessert afdeling een andere print krijgen met alleen hun deel van de bestelling. Met geprinte bonnen voor de keuken en de bar mis je nooit meer een bestelling en voorkom je fouten door handgeschreven notities. 

Integratie pinterminals

RetailVista heeft voor Nederland en België integraties met de pinterminals van CCV en Worldline. Voor andere landen maken wij gebruik van de integraties via PaymentSense en Treibauff.

Queuebusting/voorscanning

Met de RetailVista Mobile functie “voorscanning” kunt u winkelwagentjes in de rij scannen en een voorscanningsbon printen. Deze bon wordt later aan de kassa gescand om de transactie af te ronden.

Zie ook: RetailVista Mobile

Kasverantwoording

Aanzienlijke tijdwinst, elke dag weer. U vult de tellingen van de kas en kluis in en RetailVista toont de samenvatting. Afwijkingen worden snel geanalyseerd en eenvoudig gecorrigeerd. Na goedkeuring kunnen kastotalen optioneel geëxporteerd worden naar uw boekhoudprogramma.

Prijschecker

RetailVista Prijschecker integratie. Klanten kunnen zelf de prijs van een artikel opvragen. De artikelcode, -omschrijving en prijs worden getoond. In geval van een aanbieding wordt de aanbiedingsprijs getoond.

Weegschaal integraties

RetailVista integreert met weegschalen van Mettler Toledo en Herbert. Hierdoor kunt u artikelen wegen vanaf hondersten grammen tot vele kilo’s.

Footfall counter

With RetailVista, we are able to set up a physical Customer Counter to measure your maximum sales potential. As customers walk through your doors, a digital counter linked to your RetailVista back office, adds them up one by one. Then, by using simple reporting tools we can calculate the traffic to sale conversion as a percentage. For example, if 100 people walk through your doors and the till registers 30 sales, you know that your traffic to conversion rate is 30%. Insights into customer behaviour like this can really help you boost profits.

Interface Gesloten kassa systeem

Met RetailVista kunnen we de veiligheid van de geldverwerking aan de kassa verhogen met onze integratie met gesloten kassa systemen. Een gesloten kassa systeem vervangt uw kassalade en automatiseert het proces van handmatige geldafhandeling. Het systeem telt het geld dat wordt betaald en berekent automatisch het juiste wisselgeld wat daarna door de unit uitgekeerd wordt.

Afhankelijk van de omgeving en de omvang van de geldbedragen zijn er verschillende systemen.

Bij grote geldbedragen, bijvoorbeeld bij casino’s, kan automatisch een timer worden geactiveerd die na een bepaalde tijd het geld uitgeeft. De timer kan met meerdere bedragen/uitkeertijd mogelijkheden ingesteld worden.

Vervoersverklaring

Verkoopt u goederen aan een afnemer in de EU en diegene haalt deze zelf bij u af? Zorg dan voor een vervoersverklaring.

U moet namelijk kunnen aantonen dat die goederen daadwerkelijk naar een ander EU-land zijn vervoerd en u moet kunnen aantonen dat u de goederen aan iemand hebt verkocht, die in een ander EU-land btw-aangifte moet doen. U mag de goederen dan leveren met 0% btw.

In een vervoersverklaring moeten staan:

  • de naam van de klant
  • het kenteken van het voertuig waarmee de goederen worden vervoerd
  • uw factuurnummer
  • de plaats van bestemming
  • de toezegging van de klant dat hij bereid is ons nadere informatie te geven over de bestemming van de goederen

Als u bij controle niet kunt aantonen dat uw goederen Nederland hebben verlaten moet u alsnog btw betalen. Zorg er daarom voor dat u kunt aantonen dat u te goeder trouw hebt gehandeld.

U kunt dit natuurlijk allemaal op papier afhandelen en archiveren. Maar naderhand terugzoeken kost vaak veel tijd.

Met de RetailVista module “Vervoersverklaring” is dat verleden tijd. U kunt in de winkel op 2 manieren de klant de benodigde gegevens laten invullen. Een manier is om de klant vooraf op een tablet de gegevens te laten invoeren. Bij de kassa worden deze ingevulde gegevens dan automatisch opgehaald. Of u kunt zelf aan de kassa de gegevens invoeren. Optioneel is het mogelijk om de klant een handtekening te laten zetten op een elektronische handtekening tablet die aangesloten is aan de kassa.

Het hele document, inclusief handtekening, wordt in RetailVista bij de klant-transactie opgeslagen en is als pdf weer op te vragen/uit te printen als daarom gevraagd wordt. Als u de transactie-bon mailt naar de klant kan de vervoersverklaring uiteraard ook meegestuurd worden. De vervoersverklaring is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Dit levert u direct al een grote tijdsbesparing op en u verbruikt minder papier. En u heeft alle informatie op één plek.

Levering op rekening & facturering

Aan de kassa legt u de op rekening transacties vast die in de periodieke factuurrun verzameld en dan gefactureerd worden.

Zie ook: Levering op rekening & facturering

Zie ook: Boekhoud koppeling

Meer weten? Neem contact met ons op

Het lezen van deze informatie geeft u een indruk van RetailVista en wat het u aan voordeel op kan leveren. Middels een korte remote demo kunt u beter bepalen of
RetailVista de beste oplossing voor uw organisatie is.

Vertel ons wat u wilt verbeteren en wij laten u zien hoe u dat kunt bereiken door RetailVista te gebruiken.

RetailVista wordt door meer dan 400 retailers gebruikt om zorgeloos hun winkels en webshops te exploiteren.

Overzicht alle functionaliteit

RetailVista biedt vele mogelijhkheden. Bekijk hier de andere functionaliteit.

Vraag het onze gebruikers

Wie beter dan onze gebruikers kunnen u vertellen wat RetailVista voor u kan betekenen.

Demo Video

Bekijk onze korte (7 minuten) demo video (Engelstalig). We leiden u door enkele basisfuncties.