Jones’ Garden Centre – Ierland

RetailVista at Jones' Garden Centre

RetailVista bij Jones’ Garden Centre

De familie Jones bedient al meer dan 40 jaar de lokale gemeenschappen van Swords, Donabate en de Fingal regio in Ierland. In 1975 begonnen John en Eileen Jones met een “pluk zelf” fruitboerderij. Het zelf plukken nam een ​​hoge vlucht en de Jones Fruit Farm werd een gevestigde naam en vertrouwd begrip in en rond Dublin.

In 1994 opende Jones’ Garden Centre voor het eerst zijn deuren en tot op heden is het een goedlopend en gewaardeerd tuincentrum. Het assortiment bestaat tegenwoordig uit planten die in een een moderne, klimaatgestuurde kas van 3000 m² verkocht worden, een binnenruimte voor sfeer, interieur en geschenken, en het uitstekende “Mrs Jones Farm Kitchen café”.

Met een succesvol bedrijf komt de behoefte aan meer kosteneffectieve en tijdbesparende oplossingen. Eigenaar Carl Jones besefte dat Jones de winkelautomatisering moest moderniseren en benaderde NedFox om te zien hoe RetailVista hem kon helpen zijn bedrijfsdoelen voor de komende jaren te bereiken.

Op het moment van schrijven is Jones ongeveer 4 weken bezig met RetailVista. Vanwege reisbeperkingen en lockdowns is de installatie en training op afstand uitgevoerd via videogesprekken, e-mail en WhatsApp! Met het NedFox-team gevestigd in zowel Nederland als Engeland, waren we in staat om het bedrijf zonder stress of gedoe met RetailVista aan de gang te krijgen en hielden we trainings- en installatieschema’s bij om ervoor te zorgen dat niemand werd overweldigd door het proces van overstappen en leren.

Met RetailVista op 4 kassa’s kan Jones hun klanten nu een effectief loyaliteitsprogramma aanbieden dat volledig is geïntegreerd met hun webshop, zodat klanten hun loyaliteitspuntensaldo, verkoopgeschiedenis en meer kunnen bekijken. Voorraadcontroles, inkooporders en meer worden uitgevoerd met behulp van onze innovatieve, toonaangevende mobiele oplossing RetailVista Mobile, beschikbaar op telefoons, tablets en robuuste pda’s.

Verkopen is eenvoudig. Scan een artikelbarcode en aanbiedingen en klantspecifieke kortingen worden automatisch toegepast. De cloudgebaseerde backoffice van RetailVista is extreem flexibel in toegankelijkheid; één hostinglicentie voor de backoffice zorgt voor onbeperkt aantal gebruikers en overal ter wereld toegang tot uw verkopen en data. Jones gebruikt nog veel meer functies zoals loyaliteit en facturering en gaat binnenkort de eigen cadeaukaarten gebruiken. Ook is ondertussen de volledige webshop-integratie afgerond.

We hebben ervaren dat Nedfox heel gemakkelijk is om mee samen te werken en altijd gericht is op de behoeften van de klant.

Nigel McEvoy, Manager Jones’ Garden Centre