NedFox en Green Solutions kondigen samenwerking aan voor eCommerce en digitale loyaliteit

NedFox, marktleider op het gebied van innovatieve cloud ERP-oplossingen en Green Solutions, marktleider op het gebied van omnichannel oplossingen voor de tuinbranche in Europa, zijn enthousiast om een strategische samenwerking aan te kondigen met als doel de innovatie op het gebied van eCommerce en digitale loyaliteit binnen de tuinbranche te versnellen.

De samenwerking maakt gebruik van de sterke punten van beide bedrijven en combineert de expertise van Green Solutions op het gebied van duurzame online oplossingen met de geavanceerde technologie van NedFox op het gebied van retailsoftware. Door deze samenwerking kunnen bedrijven uitgebreide oplossingen bieden aan retailers die hun webshop willen verbeteren en tegelijkertijd hun loyaliteitsprogramma’s effectief willen beheren.

“Bij Green Solutions zetten we ons in om bedrijven duurzame en efficiënte oplossingen aan te bieden”, aldus Edwin Meijer, Sales Director bij Green Solutions.

“De samenwerking met NedFox stelt ons in staat ons pakket van diensten verder uit te breiden op het gebied van eCommerce en digitale loyaliteit, waardoor we onze klanten complete oplossingen kunnen bieden die bijdragen aan duurzame groei.”

NedFox brengt hun brede kennis van het retaillandschap en een jarenlang track record voor het leveren van innovatieve ERP-softwareoplossingen aan retailers met zich mee. Door samen te werken met Green Solutions kan NedFox zijn portfolio uitbreiden om tegemoet te komen aan de eisen van klanten in hun online business.

“We zijn verheugd om samen te werken met Green Solutions om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van retailers in het huidige digitale landschap”, zegt Mark Vroom, CEO van NedFox.

“Onze gecombineerde expertise stelt ons in staat om naadloze eCommerce en digitale loyaliteitssystemen te leveren die retailers in staat stellen om te groeien in een steeds concurrerender markt.”

De samenwerking tussen NedFox en Green Solutions betekent een belangrijke stap voorwaarts in de branche en benadrukt het belang van technologische innovatie voor zakelijk succes. Samen zijn de bedrijven klaar om retailers te voorzien van de tools die ze nodig hebben om zich aan te passen en te groeien in een steeds veranderende markt.

Over NedFox
NedFox is een pionier op het gebied van retail software ontwikkeling en biedt uitgebreide oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van retailers. Met een focus op innovatie en klanttevredenheid levert NedFox vooruitstrevende software op maat voor de specifieke eisen van elke klant, zodat zij kunnen floreren in het huidige concurrerende retaillandschap.

Over Green Solutions
Green solutions is een effectieve, alles-in-één oplossing voor alle bedrijfsprocessen – digitaal en offline – gespecialiseerd voor organisaties in de tuinbranche. Met onze cloud software kunnen bedrijven alle relevante kanalen centraal beheren en optimaliseren, van webshop, dropshipping, websites, nieuwsbrief, CRM, SEO, SEA, social media tot in-store signage en apps. Het cloud platform is eenvoudig, intuïtief, volledig gericht op de tuinbranche en praktisch.

Contactgegevens
NedFox Mark Vroom, CEO, mvroom@nedfox.nl, https://www.retailvista.nl

Green Solutions International, Edwin Meijer, Sales Directeur, emeijer@green-solutions.com, https://www.green-solutions.com/