Everton Nurseries and Garden Centre

Na een succesvolle installatie bij Everton Nurseries spraken we met eigenaar Simon en kregen we zijn mening over RetailVista

Everton Nurseries - Simon Collyer

Waarom NedFox?

Voor Everton waren er een aantal bedrijven om uit te kiezen, maar we waren vooral gecharmeerd van het idee van een cloudgebaseerde oplossing die volledig zou integreren met onze bestaande loyaliteitsproviders – we zijn niet teleurgesteld!

Waarom winkelautomatisering?

We wisten dat het tuincentrum zo groot was geworden dat we onze marges beter in de gaten moesten houden en onze voorraad moesten verkleinen. Tegelijkertijd was ons loyaliteitsprogramma gegroeid tot meer dan 5.000 leden en hadden we een efficiëntere manier nodig om met onze klanten om te gaan. Een andere reden is dat we de klant een gedetailleerde bon van hun aankopen wilden geven en in dat opzicht een professioneler imago wilden tonen.

Enige spijt?

Helemaal niets, behalve misschien dat we dit jaren eerder hadden moeten doen. We hebben geen servers meer in de backoffice, geen zorgen meer over back-ups en toegang tot het systeem vanuit huis of zelfs op vakantie, als we dat willen. We twijfelen er niet aan dat NedFox de toonaangevende automatisering aanbieder van tuincentra in het VK zal worden en we zijn blij dat we daar vanaf het begin deel van hebben uitgemaakt.

Hoe nu verder voor Everton Garden Centre?

Gepersonaliseerde marketing, zoals de supermarkten dat doen, zal een veel kosteneffectievere manier zijn om klantenbehoud te maximaliseren en ons in staat te stellen af ​​te stappen van het geven van punten op alle aankopen en zelfs hun beloningsperceptie te vergroten. Ons cloud-gebaseerde systeem RetailVista stelt ons in staat dit naadloos te doen.

April 2013 – Installatie 4-kassa systeem, inclusief restaurant:
Modules omvatten:
Horeca, Etikettering, Statistieken, Levering op rekening, Facturering, Loyaliteitsschema, Inkopen, Goederen ontvangst, Voorraad, Boekhoud koppeling (Sage) en Excel interface. Tevens 2 pda (Personal Digital Assistant) handcomputers.

Everton Nurseries and Garden Centre over RetailVista: RetailVista case study