Carpenders Park Garden Centre

Carpenders Park Garden Centre, gelegen aan de rand van Watford – West-Londen, werd meer dan 20 jaar geleden opgericht en kweekte en verkocht oorspronkelijk heesters en vaste planten vanuit een kleine winkel. Als continu innoverend bedrijf hebben ze nu een groot deel van het terrein verbouwd en aangepast om plaats te bieden aan 5 kassa’s, een groot plantengedeelte, meubels,  barbecues en alle andere artikelen die je zou verwachten. En een prachtig, onlangs geopend restaurant met 100 zitplaatsen (die ,uit ervaring, een GEWELDIGE gepofte aardappel en chili! op de kaart hebben staan). 

Carpenders Park Garden Centre migrated from Eastill to NedFox' RetailVista

Hun oude servergebaseerde automatiseringssysteem kon de snel veranderende retailomgeving niet bijhouden. Er was een volledig volledig geïntegreerde en omnichannel-oplossing nodig. Niet alleen om gelijke tred te houden met de concurrentie, maar om voorop te blijven lopen, de efficiëntie te verhogen en de verwachtingen van de klant te overtreffen. 

Manager, Riaz Bharmal, is erg blij om met NedFox samen te werken en zegt;

“We hadden het gevoel dat onze bestaande oplossing niet meer bij ons paste. We brachten steeds minder tijd door op de werkvloer en de procedures aan het einde van de dag en back-uproutines deden ons echt pijn vanwege de hoeveelheid tijd die het kostte. Beide problemen zijn nu opgelost met de cloudgebaseerde winkelautomatisering oplossing van NedFox; RetailVista. Omdat het cloudgebaseerd en volledig realtime is, heb ik geen lange procedures aan het einde van de dag meer en omdat het cloudgebaseerd is betekent dit dat ik vanaf de werkvloer, thuis of waar ook ter wereld kan werken vanaf mijn telefoon of tablet.”

Carpenders Park Garden Centre and NedFox