Trends & Trade kiest voor RetailVista

Via onze reseller 'Abacus' is de samenwerking Abacus & PW Markets op automatiseringsgebied een feit!

PW Markets en Abacus hebben hun jarenlange samenwerking op het gebied van groothandelautomatisering verder uitgebreid.
Sinds de opstart van Trends & Trade Venlo, onderdeel van PW Markets, kennen beide partijen een intensieve samenwerking op het gebied van automatisering.

De afgelopen periode heeft PW Markets enerzijds haar activiteiten uitgebreid. Anderzijds is het retaillandschap veranderd, waarbij met name de verdere digitalisering een belangrijke rol speelt. Hierdoor is er binnen PW Markets de behoefte ontstaan haar bestaande automatiseringspakket te vervangen voor een eigentijdse en toekomstgerichte variant. Abacus, specialist binnen retail automatisering en bekend met deze marktvraag, was bereid om samen met PW Markets een nieuw product te ontwikkelen.

PWMAbacus003Op woensdag 7 oktober jl. hebben de directies van beide bedrijven de samenwerking bekrachtigd met de ondertekening van de overeenkomst. Dit in bijzijn van de verantwoordelijke projectmanagers, adviseurs en betrokken toeleveranciers; waaronder NedFox en Bratpack.

Genoemde partijen zullen in de komende 1½ jaar het nieuwe automatiseringspakket doorontwikkelen en gefaseerd implementeren en introduceren. Dit alles in nauwe samenwerking met de exposanten van zowel Trends & Trade als FashionExtras als de medewerkers van beide bedrijven.

Verwacht wordt uiterlijk december 2016 het gehele project af te ronden.

Voor meer informatie omtrent PW Markets kunt u contact opnemen met Martijn Cliteur; martijn@trendstrade.nl. Voor meer informatie omtrent Abacus kunt u contact opnemen met Erik Greefhorst; e.greefhorst@abacus.nl

Comments are closed.

USAEnglish