Resellers

BZTRS Agency:

Die volgende stap. Die extra Boozt. Meteen vanaf het begin, of gewoon een tandje harder. Om jouw business te Boozten kun je soms wel wat wind mee gebruiken. Daarvoor ben je bij BZTRS Agency (spreek je uit als Boozters Agency) aan het juiste adres..

Om organisaties vooruit te helpen inventariseren wij allereerst de processen en behoeftes binnen de organisatie. Op basis daarvan brengen wij een strategisch advies uit, onder andere op het gebied van automatisering; welke oplossingen passen bij het data vraagstuk en welke hardware en randapparatuur heb je hier eventueel bij nodig.

BZTRS Agency verzorgt het gehele traject; van strategisch advies en implementatie tot opleiding en support.

Historie en toekomst

Sinds 1993 zijn wij zeer betrokken bij klanten in de retailbranche. Vanuit die specialisatie hebben wij bij veel retailorganisaties oplossingen op het gebied van winkelautomatisering / omnichannel retailing en business intelligence ingezet. De laatste jaren zijn wij ook veelvuldig betrokken bij implementatietrajecten in andere branches. Hierbij speelt ook het, in eigen beheer ontwikkeld, Product Informatie Management systeem Beeyond een belangrijke rol.

Organisatiecultuur

Onze aanpak is professioneel, vakkundig, betrokken en persoonlijk. We richten ons op continue ontwikkeling, zowel persoonlijk als binnen ons vakgebied en streven voortdurend naar optimalisatie. Binnen de organisatie heerst een open cultuur en zo gaan wij ook graag met onze klanten om. Wij voelen ons betrokken bij de organisatie en als partner bij onze klanten.

Wij bieden oplossingen op het gebied van:

Met ons team verbeteren we het rendement uit data van zeer uiteenlopende ondernemingen. Lees onze referenties over de verschillende oplossingen die wij bij onze klanten hebben gerealiseerd.

Uitdaging voor BZTRS Agency?

Heb je een uitdaging voor BZTRS Agency op het gebied van automatisering? Neem dan contact op.

terug

USAEnglish