Link TV uitzending: ViridiCode, codering levend goed

Heeft u de uitzending over ViridiCode gemist of wilt u deze nog een keer terugzien? Klik op deze tekst voor de link naar de TV uitzending

Wat is ViridiCode

ViridiCode is dé nieuwe manier van codering van levend goed voor de tuincentrum branche.

In tegenstelling tot hardwaren is de verschijningsvorm van levend goed constant aan verandering onderhevig, en daarmee de prijsstelling. Om deze reden is levend goed veel lastiger te barcoderen dan hardwaren. ViridiCode lost dit probleem op en geeft u daarmee onder andere inzicht in verkoopprijs, inkoopprijs, marge en voorraad per geleverde partij.

Door invoering van een standaard voor de codering van levend goed kunnen planten zonder ook maar één verdere handeling direct in de winkel geplaatst worden en zijn ze beschikbaar voor verkoop. ViridiCode opent ook de mogelijkheid om levend goed elektronisch te bestellen vanuit de applicatie die in de winkel en op de verkoopvloer beschikbaar is, in plaats van het bestellen van artikelen in een veelvoud aan webshop omgevingen van de verschillende toeleveranciers.

Gerelateerd aan bovenstaande voorkomt ViridiCode dat een zelfde plant vele malen voorkomt in het artikelbestand met allerlei verschillende barcodes, wat het bestellen vervolgens weer complex maakt.

ViridiCode zorgt naast bovenstaande uiteindelijk voor een correcte marge statistiek, voorraad administratie en track & trace op levend goed.

Verdere informatie: http://www.viridicode.nl

Indien u geïnteresseerd bent in de ViridiCode neemt u dan contact op met ons.

ViridiCode is een samenwerking tussen NedFox, Plant Collect en Garden Connect.

Comments are closed.

USAEnglish