Kluis integratie

RetailVista heeft al vele jaren een integratie met electronische kluis oplossingen zoals CashGuard. Een groot voordeel van deze kluis integratie is dat contant geld in het afreken proces door consumenten zelf aan de kluis aangeboden wordt en dat wisselgeld automatisch berekend en uitgekeerd wordt. Kluis verschillen behoren met deze oplossing tot het verleden. Ook het risico op overvallen en kassa fraude worden hiermee geminimaliseerd omdat er bij grotere bedragen vertragingen kunnen worden ingesteld in het uitbetaling proces.

Naast de CashGuard kluis integratie doen we op dit moment onderzoek om ook Lincstation te gaan ondersteunen (lincsafe.com). Het voordeel van deze kluis ten opzichte van CashGuard is dat consumenten niet alleen muntgeld zelf aan kunnen bieden, maar ook bank biljetten. Kassa medewerkers krijgen dus geen geld meer in handen. Ook voor zelfscan kassa’s biedt Lincsafe een oplossing wanneer de wens is om contant te betalen.

Afhankelijk van de contracten die je afsluit kan het geld in een Lincsafe kluis aan het eind van de dag direct op je bankrekening staan. Dit staat los van het moment waarop een geld transporteur besluit om een kluis te legen. Die zal wachten tot de kluis voldoende waarde bevat om het rendabel te maken om deze te komen legen.

Ook geinteresseerd in een Lincsafe oplossing in combinatie met RetailVista POS? Neem dan even contact met ons op.