Wijziging: 3 november op TV bij RTL-Z! ViridiCode, codering levend goed

Wat is ViridiCode en wat levert het u op. 3 november 17:00 uur bij RTL-Z

ViridiCode bij RTL-Z Next Level

Door een vervelend misverstand heeft de uitzending op RTL-Z, waarin NedFox een toelichting geeft op de ViridiCode, niet afgelopen zondag plaatsgevonden maar wordt dit komende zondag uitgezonden. De uitzending is op hetzelfde tijdstip, namelijk rond 17:00 uur. Wij attenderen u bij deze op deze wijziging. Mocht u naar aanleiding van deze uitzending met ons in gesprek willen over de ViridiCode, dé nieuwe standaard voor codering van levend goed in de tuincentrum branche, neemt u dan contact met ons op.

De uitzending is zondag 3 november om 17:00 uur.

Herhalingen van deze uitzending zijn op dinsdag 5 november om 12:30 uur en donderdag 7 november om 15:30 uur.

Wat is ViridiCode?

ViridiCode is dé nieuwe manier van codering van levend goed voor de tuincentrum branche.

In tegenstelling tot hardwaren is de verschijningsvorm van levend goed constant aan verandering onderhevig (en daarmee de prijsstelling), en om die reden veel lastiger te barcoderen dan  hardwaren.

Door invoering van een standaard voor de codering van levend goed kunnen planten zonder ook maar één verdere handeling direct in de winkel geplaatst worden en zijn ze beschikbaar voor verkoop. De ViridiCode opent ook de mogelijkheid om levend goed elektronisch te bestellen vanuit de applicatie die in de winkel en op de verkoopvloer beschikbaar is, in plaats van het bestellen van artikelen in een veelvoud aan webshop omgevingen van de verschillende toeleveranciers.

Gerelateerd aan bovenstaande voorkomt de ViridiCode dat een zelfde plant vele malen voorkomt in het artikelbestand met allerlei verschillende barcodes, wat het bestellen vervolgens weer complex maakt.

De ViridiCode zorgt naast bovenstaande uiteindelijk voor een correcte marge statistiek, voorraad administratie en track & trace op levend goed.

Verdere informatie: http://www.viridicode.nl

Neemt u dan voor meer informatie contact met ons op, telefoon +31 (0)527 249 900 of verkoop@nedfox.nl

Comments are closed.

USAEnglish