Vacature: C#.Net full stack developer

C#.Net full stack developer

Functieomschrijving:

NedFox is de motor achter RetailVista ERP, de perfecte oplossing voor retail organisaties. Wij leveren een unieke ERP omgeving aan tuincentra, bouwmarkten, supermarkten, lifestyle winkels, cash en carry groothandels en nog vele andere. Dat doen we niet alleen in NL, maar ook in België en we zijn snel groeiend in de UK. Je treft een dynamische club van gedreven mensen die de beste willen zijn in retail. Dat is hard werken, maar je krijgt er toffe collega’s voor terug, een leuke teamsfeer, korte lijnen en een informele werksfeer.

Vanwege groei en toekomstige uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een tweetal enthousiaste C# software ontwikkelaars. Het is overigens niet alleen C# wat we doen, je treft ook ASP.Net, HTML5, SQL, WCF en nog wat andere technologische hoogstandjes.

Wij bieden:

Veel werk, veel uitdaging, veel regels code, veel applicaties en veel koffie.

Wij zoeken:

Een tweetal leergierige doorzetters die ons dev team willen versterken, die analytisch sterk zijn, die niet bang zijn om hun mening te laten horen en niet terugschrikken voor een best wel omvangrijke omgeving. Om dit te kunnen doen heb je HBO-denk- en werkniveau nodig en goede sociale, communicatieve en analytische vaardigheden. Tenslotte kom je bij voorkeur uit (regio) Emmeloord en omstreken (tot ongeveer half uur rijden qua afstand).

Overige info:

Een uitdagende en zelfstandige job in een zelfsturend team. Wij zorgen uiteraard voor een passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden.

Spreekt onze advertentie je aan? Ik hoop dat ons bedrijf je nog meer aanspreekt! Wil je vrijblijvend een keer komen praten? Dat mag… onze koffie is prima. Maar je mag ook meteen je CV sturen, dan maken we een afspraak. Ik ben benieuwd om je te ontmoeten!

 

Interesse gewekt ?
Stuur dan een CV met motivatie naar: martin@nedfox.com

 

 

 

Comments are closed.

USAEnglish