Systeembeheerder / 2e lijn supportmedewerker (m/v)

Systeembeheerder ( de helft van de werktijd ) :
Wij hebben een stevige infrastructuur waar we onze cloud gebaseerde software 24/7 op laten functioneren. Daarnaast voeren wij voor onze klanten het technisch beheer uit én hebben we de kantoor automatisering om ons dagelijks werk te kunnen doen.

Ben jij die handige techneut die altijd bezig is met hardware? Vindt jij het leuk om onze infrastructuur te beheren en daar het nodige onderhoud op te doen? Kan je onze klanten helpen en ben je niet benauwd om ergens een schroevendraaier in te steken?

2e lijn supportmedewerker ( de andere helft van de werktijd )
Als Support Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers die vragen, verzoeken en problemen hebben met de software die wij aanbieden.

Technische problemen van gebruikers komen binnen in ons supportsysteem. Jij probeert deze problemen en storingen in eerste instantie zelf op te lossen. Dit vindt plaats via telefonische of remote support. Lukt dit niet, dan zet je deze probleemmeldingen door naar een van je collega’s.

Wij streven naar een 2e lijns-support met zoveel mogelijk kennis. Jouw rol hierin is cruciaal. Je bent in staat goed door te vragen om erachter te komen wat het exacte probleem is bij de gebruiker. Incidenteel kan een installatie/uitlevering op locatie ook tot de werkzaamheden behoren.

 

Wat kunnen wij bieden?

Wat wij bieden? Kansen! Je krijgt de kans om je kennisniveau verder uit te bouwen. Hoe pro-actiever je bent, hoe meer “extra” taken je mag uitvoeren. Dit kan er zelfs voor zorgen dat je jezelf kan door ontwikkelen tot opleider van onze software. Daarnaast groei je mee met het bedrijf. We zijn bezig uit te breiden en jij wordt daar onderdeel van!

Verder krijg je;

  • Een markt conform salaris gebaseerd op je ervaring en kennis;
  • Professionele werkomgeving;
  • Plezierige, collegiale werksfeer;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Flexibele werkgever;

 

Wie zijn wij ?
Wij, NedFox, zijn de motor achter RetailVista ERP, de perfecte oplossing voor retail organisaties. Wij leveren een unieke ERP omgeving aan tuincentra, bouwmarkten, supermarkten, lifestyle winkels, cash en carry groothandels, shop-in-shops en nog vele andere. Dat doen we niet alleen in NL, maar ook in België en we zijn snel groeiend in de UK. Je treft een dynamische club van gedreven mensen die de beste willen zijn in retail. Dat is hard werken, maar je krijgt er fijne collega’s voor terug, een leuke team sfeer, korte lijnen en een informele werksfeer.

 

Vanwege groei en toekomstige uitbreiding van onze activiteiten zijn wij ook op zoek naar enthousiaste software ontwikkelaars. Bij ons kun je technologische hoogstandjes verwachten!

 

Sollicitatieprocedure
Denk je dat jij in bovenstaande profiel past ?
Een CV met motivatie kun je mailen naar:  martin@nedfox.com

 

 

Comments are closed.

USAEnglish