Eerste groep klanten is live met ViridiCode!

Tuincentrum de Bosrand groep met vestigingen in Wassenaar, Woerden, Alphen a/d Rijn en Rijsbergen is enkele weken geleden als eerste live gegaan met de ViridiCode. Alle planten die afkomstig zijn van de veiling en individuele kwekers worden in het distributiecentrum van Bosrand groep in Wassenaar allemaal voorzien van een plant etiket met daarop de 2 dimensionale ViridiCode.

Jim van Haaster, directeur bij Bosrand:

Doordat we nu centraal onze planten van etiketten kunnen voorzien, scheelt dat erg veel tijd bij onze tuincentra. De planten kunnen na ontvangst direct in de winkel geplaatst worden. En we bouwen nu echt bruikbare statistiek op van welke planten we verkopen. Een hele stap vooruit, maar ook nodig voor de ambities die we hebben!

 

De komende tijd wordt bij Bosrand groep nog gebruikt om naast de ViridiCode ook het pakbon bericht operationeel te krijgen. Dat is geen absolute noodzaak, maar het verschaft wel info over de marge opbouw en ook dat geeft een flinke verbetering in de bruikbaarheid van onze statistieken.

Meer informatie over de ViridiCode is te vinden op http://www.viridicode.net , informatie over Bosrand: http://www.tcdebosrand.nl .

Comments are closed.

USAEnglish