27 oktober op TV bij RTL-Z! ViridiCode, codering levend goed

Wat is ViridiCode en wat levert het u op. 27 oktober 17:00 uur bij RTL-Z

ViridiCode bij RTL-Z Next Level

De uitzending is zondag 27 oktober om 17:00 uur.

Herhalingen van deze uitzending zijn op dinsdag 29 oktober om 12:30 uur en donderdag 31 oktober om 15:30 uur.

Wat is ViridiCode?

ViridiCode is dé nieuwe manier van codering van levend goed voor de tuincentrum branche.

In tegenstelling tot hardwaren is de verschijningsvorm van levend goed constant aan verandering onderhevig (en daarmee de prijsstelling), en om die reden veel lastiger te barcoderen dan  hardwaren.

Door invoering van een standaard voor de codering van levend goed kunnen planten zonder ook maar één verdere handeling direct in de winkel geplaatst worden en zijn ze beschikbaar voor verkoop. De ViridiCode opent ook de mogelijkheid om levend goed elektronisch te bestellen vanuit de applicatie die in de winkel en op de verkoopvloer beschikbaar is, in plaats van het bestellen van artikelen in een veelvoud aan webshop omgevingen van de verschillende toeleveranciers.

Gerelateerd aan bovenstaande voorkomt de ViridiCode dat een zelfde plant vele malen voorkomt in het artikelbestand met allerlei verschillende barcodes, wat het bestellen vervolgens weer complex maakt.

De ViridiCode zorgt naast bovenstaande uiteindelijk voor een correcte marge statistiek, voorraad administratie en track & trace op levend goed.

Verdere informatie: http://www.viridicode.nl

Neemt u dan voor meer informatie contact met ons op, telefoon +31 (0)527 249 900 of verkoop@nedfox.nl

Comments are closed.

USAEnglish